Bitcoin keert terug naar het ondersteuningsgebied van 10.600 – wat nu?

Analist heeft een doelstelling van $ 10.760 vastgesteld als een bullish indicator voor Bitcoin.

Bitcoin en goud met factoren die bevorderlijk zijn voor een voortzetting van de bullmarkt.

Bitcoin is erin geslaagd zich te herstellen na de flitscrash die het een paar dagen geleden meemaakte. Op dat moment brak de cryptocurrency door de weerstand van $ 11.000 maar werd beïnvloed door negatieve prestaties op de traditionele markt. Op het moment van publicatie wordt Bitcoin verhandeld voor $ 10.626 met een winst van 2,97% in de afgelopen 24 uur. In de maandelijkse en wekelijkse grafieken vertoont Bitcoin verliezen van respectievelijk 6,65% en 3,13%.

 

Wat betreft de recente prestaties van de prijs van Bitcoin, legde analist en handelaar Josh Rager op zijn Twitter-account uit dat Bitcoin gecorreleerd blijft met de traditionele markt. Daarom verwacht de Rager dat Bitcoin het “op de voet zal blijven volgen”. De traditionele markt is de afgelopen maanden getroffen door de negatieve impact van de Covid-19-pandemie. Rager wees er ook op dat de verkiezingen in de Verenigde Staten de komende maanden een bepalende factor zullen zijn voor die markt en voor Bitcoin. 1 bitcoin waarde is hoog.

 

 

Rager stelde het $ 10.760-teken vast als een belangrijk doel voor de maandelijkse afsluiting van Bitcoin. Dit ondersteuningsniveau, zoals de afbeelding hieronder laat zien, was aanwezig op twee sleutelmomenten voor BTC. De eerste voor zijn stijging naar zijn hoogste punt ooit en de tweede voor de crash van de markt tijdens de eerste maanden van 2018. Op dit cruciale punt, herhaalde Rager, zullen de prestaties van de dollar en de S&P 500-index bepalen of Bitcoin “komt wel goed” op korte termijn. Rager toegevoegd:

 

Voor mij ben ik helemaal niet pessimistisch. Kan Bitcoin blijven dalen? Zeker. Ik denk dat het kan dalen tot ongeveer $ 9.600 om die kloof voor Bitcoin Futures in de CME volledig te dichten. Maar als je naar de wekelijkse kaars kijkt, ziet hij er goed uit … Als de prijs boven de $ 10.760 komt, zal dat een heel goede zaak zijn. Ik denk dat dat belangrijk zal zijn om de opwaartse trend door te zetten.

 

Bitcoin met bullish factoren om beter te presteren dan de traditionele markt

Trader Big Chonis is het met Rager eens en voorspelt een stabilisatie in de markt als Bitcoin in het weekend boven de $ 10.000 blijft. Hij nodigde investeerders ook uit om de sluiting van de aandelenmarkten te volgen, die, afhankelijk van de prestaties, de prijs van Bitcoin onder druk zouden kunnen zetten. aandeel tesla verwachtingen zijn hoog.

 

Een andere handelaar die het effect van de traditionele markt in Bitcoin heeft geanalyseerd, Cold Blooded Shiller, gaf aan dat de markt “erg temperamentvol” is vanwege het effect van de pandemie en de nabijheid van de Amerikaanse verkiezingen. De handelaar verwacht dat de volatiliteit op de markt aanhoudt en voorspelt een verdere daling naarmate de verkiezingen naderen en de onzekerheid over de resultaten toeneemt. De handelaar verklaarde:

 

Ik zeg dit omdat velen van jullie in de “maan of ondergang” -modus zijn, waar je eenvoudigweg twee resultaten ziet zonder de bredere omstandigheden waarin we momenteel zitten te waarderen.

 

Mike McGlone, senior commodity-strateeg bij Bloomberg, ondersteunt een mogelijke bull run voor Bitcoin. Volgens McGlone presteerde de cryptocurrency al 45% beter dan de S&P 500-index. Hij merkt ook op dat het monetaire beleid van de Amerikaanse Federal Reserve de voorkeur zal geven aan bitcoin en goud. McGlone verklaarde: