4 Vrijwel vlekkeloze aandelen om te kopen als de markt crasht

Een uitverkoop op de aandelenmarkt zou de perfecte gelegenheid zijn om in te kopen in deze baanbrekende bedrijven.

 

Als u niet zeker wist of u de moed had om een ​​langetermijninvesteerder te zijn, heeft 2020 die vraag beantwoord. De benchmark S&P 500 verloor meer dan een derde van zijn waarde in ongeveer een maand, en verdiende vervolgens alles wat hij verloor (en nog wat) in de daaropvolgende periode van vijf maanden. De vluchtigheid ligt dit jaar ver boven de historische normen – en misschien is het nog niet voorbij.

 

De afgelopen week kregen beleggers een grimmige herinnering dat aandelen kunnen dalen en zullen dalen. Beurscrashes en correcties komen veel vaker voor dan de meeste beleggers beseffen, met 10% lagere bewegingen in de S&P 500 die sinds 1950 gemiddeld elke 1,84 jaar plaatsvinden. Koers amazon aandeel op de markt verhoogd.

 

Een persoon die het woord schrijft en omcirkelt, koopt onder een dip in een aandelengrafiek. Maar er is goed nieuws. Elke beurscrash in de geschiedenis is een kans gebleken voor langetermijnbeleggers om met een vermeende korting in grote bedrijven te kopen. Hoewel we van tevoren nooit zullen weten wanneer er een crash zal plaatsvinden, hoe lang het duurt om de bodem te raken, of wat dat laagste cijfer is, weten we dat de bredere markt uiteindelijk alle crashes en correcties uitwist.

 

 

De vraag van $ 64.000 is: “Wat te kopen als zich een beurscrash voordoet?”

 

Hoewel het onmogelijk is om uw portefeuille perfect te beschermen tegen neerwaartse effecten, aangezien crashes en correcties natuurlijke onderdelen van de economische cyclus zijn, zijn er een handvol vrijwel onberispelijke aandelen die u zou moeten kopen tijdens een opmerkelijke marktzwakte. Koop de volgende keer dat de aandelenmarkt crasht deze vier aandelen. aandelenkopen.nl om aandelen te kopen.

 

Vitale functies weergegeven op een monitor in een operatiekamer.

Intuïtieve chirurgische ingreep

De eerste is de fabrikant van het chirurgische systeem, Intuitive Surgical (NASDAQ: ISRG). Aandelen in de gezondheidszorg zijn zeer defensief en worden tijdens recessies zelden getroffen. Omdat we niet volledig kunnen bepalen wanneer en hoe we ziek worden, blijven medicijn- en apparaatfabrikanten bezig, ongeacht hoe de Amerikaanse economie presteert.

 

Intuïtief is bijzonder vanwege het onoverkomelijke concurrentievoordeel. Het heeft de afgelopen 20 jaar 5.865 van zijn da Vinci-chirurgische systemen geïnstalleerd – veel meer dan al zijn concurrenten samen. In die tijd heeft Intuitive Surgical een onschatbare band opgebouwd met ziekenhuizen en chirurgische centra die, gezien de kosten van het da Vinci-systeem ($ 0,5 miljoen tot $ 2,5 miljoen), waarschijnlijk niet zullen overschakelen naar een concurrent.

 

Bovendien is Intuitive Surgical ontworpen om in de loop van de tijd een efficiënter bedrijf te worden. In de jaren 2000 haalde het bedrijf het grootste deel van zijn inkomsten uit de verkoop van zijn dure da Vinci-systeem. Omdat deze systemen duur zijn om te bouwen, heeft Intuitive Surgical er geen grote marges mee behaald. In het afgelopen decennium zijn de segmenten met hogere marges van het bedrijf – instrumenten, accessoires en onderhoud – toegenomen. Naarmate er wereldwijd meer systemen worden geïnstalleerd, zullen deze segmenten met hogere marges een grotere rol spelen in de totale omzet.

 

Een persoon die zijn Cash Card in een Square-kaartlezer steekt.

Vierkant

Een ander vrijwel onberispelijk bedrijf om op te pikken tijdens een beurscrash is fintech stock Square (NYSE: SQ). Ja, de fintech-ruimte zal druk worden naarmate meer volwassen spelers zich aanpassen aan een gedigitaliseerde wereld, maar Square’s plaats aan de voorhoede van innovatie ziet er erg veilig uit.

 

Square is vooral bekend om zijn ecosysteem van verkopers, dat point-of-sale-apparaten, tools voor betalingsanalyses en zakelijke leningen biedt. Tussen 2012 en 2019 groeide het bruto betalingsvolume (GPV) op het platform van Square met bijna $ 100 miljard tot $ 106,2 miljard. Hoewel Square zich van oudsher op kleinere bedrijven heeft gericht, laten de recente kwartaalrapporten zien dat grotere bedrijven (in termen van GPV op jaarbasis) steeds meer gebruik maken van het verkopersplatform. Aangezien dit segment wordt aangedreven door handelaarsvergoedingen, heeft het ecosysteem van de verkoper een solide basis voor groei.

 

De interessantere groeimogelijkheid voor Square is Cash App. Bij dit peer-to-peer betalingsplatform is het aantal maandelijkse actieve gebruikers (MAU) tussen eind 2017 en 30 juni 2020 meer dan verviervoudigd tot 30 miljoen, waarbij ongeveer 7 miljoen gebruikers ook Cash Card gebruiken – een traditionele debetkaart. die wordt opgehaald uit het Cash App-saldo van een gebruiker. Cash App genereert inkomsten uit handelaarsvergoedingen, overdrachtskosten en bitcoin-wisselkosten. Ik verwacht volledig dat het tegen 2022, of misschien eerder, de grootste bron van brutowinst van het bedrijf zal zijn.

 

Een persoon die een tablet gebruikt om een ​​vastgezet bord op Pinterest te bekijken. Een kelderende aandelenmarkt is ook het perfecte moment om je geld aan het werk te zetten in het snelgroeiende sociale mediabedrijf Pinterest (NYSE: PINS), dat de afgelopen week de deuren van de verkoopverwachtingen van Wall Street heeft weggeblazen.

 

Waar de meeste sociale-mediabedrijven die Facebook niet heten, problemen met gebruikersgroei tegenkomen, stapelt Pinterest op nieuwe MAU’s. Het sloot het meest recente kwartaal af met 442 miljoen wereldwijde MAU’s, up 37% (120 miljoen) ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Ongeveer 90% van de nieuwe gebruikers van het bedrijf komt uit internationale markten. Hoewel de gemiddelde opbrengst per gebruiker (ARPU) aanzienlijk lager is op internationale markten dan in de VS, is Pinterest’s snelle groei gebaseerd op een verdubbeling van de niet-Amerikaanse ARPU dit decennium.

 

Pinterest wil ook een krachtpatser voor e-commerce worden. De 442 miljoen MAU’s van Pinterest gebruiken het platform om berichten te plaatsen over goederen, diensten en plaatsen die hen interesseren. Het zijn in wezen gemotiveerde klanten die bedrijven vertellen wat ze willen. Pinterest werkt al samen met Shopify, aanbieder van cloudgebaseerde e-commerceoplossingen om kleine bedrijven in contact te brengen met hun gebruikers. Zolang Pinterest manieren vindt om zijn MAU’s betrokken te houden, is de sky the limit voor zijn e-commercepotentieel.

 

Een persoon die een tablet gebruikt om een ​​virtueel consult met een arts te houden. Teladoc Health

Ik weet dat ik Intuitive Surgical eerder heb genoemd, maar het verdubbelen van innovatie in de gezondheidszorg is een geweldig idee voor langetermijninvesteerders. Het vierde en laatste vrijwel onberispelijke aandeel dat moet worden gekocht tijdens een beurscrash is telegeneeskundegigant Teladoc Health (NYSE: TDOC).

 

Ja, Teladoc heeft enorm geprofiteerd van de pandemie van de coronavirusziekte 2019 (COVID-19). Artsen willen risicovolle en mogelijk geïnfecteerde patiënten zo mogelijk buiten hun kantoor houden. Maar Teladoc zag een enorme stijging van de vraag ruim voordat COVID-19 toesloeg, waarbij het bedrijf tussen 2013 en 2019 een samengestelde jaarlijkse omzetgroei van 74% realiseerde. Aangezien telegeneeskunde goedkoper is voor zorgverzekeraars dan persoonlijke bezoeken en veel handiger voor patiënten. en artsen vertegenwoordigt het de toekomst van gepersonaliseerde zorg.

 

Even opwindend is de aanhoudende overname door Teladoc van Livongo Health, een bedrijf voor toegepaste gezondheidssignalen (NASDAQ: LVGO) in een cash-and-stock deal van $ 18,5 miljard. De oplossingen van Livongo gebruiken gegevensverzameling en kunstmatige intelligentie om leden tips en duwtjes te sturen die blijvende gedragsveranderingen teweegbrengen. Livongo heeft vier opeenvolgende gecorrigeerde kwartaalwinst behaald en het aantal diabetesleden is de afgelopen drie jaar bijna elk kwartaal bijna verdubbeld of zelfs meer dan verdubbeld.

 

Wanneer deze deal wordt gesloten, zal het cross-sellingpotentieel voor telegeneeskunde en toegepaste gezondheidssignaaloplossingen enorm zijn.

 

Waar nu $ 1.000 te investeren

 

Voordat u Intuitive Surgical, Inc. overweegt, wilt u dit horen.

 

Investeerderslegendes en Motley Fool mede-oprichters David en Tom Gardner hebben zojuist onthuld wat volgens hen de 10 beste aandelen zijn die beleggers nu kunnen kopen … en Intuitive Surgical, Inc. was daar niet een van.

 

De online beleggingsdienst die ze al bijna twee decennia runnen, Motley Fool Stock Advisor, heeft de aandelenmarkt met meer dan 4x verslagen. * En op dit moment denken ze dat er 10 aandelen zijn die je beter kunt kopen.